villkor

KVALITET OCH GARANTI
Våra träns är tillverkade av vegetabiliskt garvat  läder av utsökt kvalitet och spännen
av rostfritt stål. Alla produkter levereras
med 1 års garanti.
 
ÖPPET KÖPOCH BYTESRÄTT
Är du inte nöjd med produkten? Vi är inte nöjda förrän du är nöjd, så du har full retur-
rätt av oanvänd produkt inom 14 dagar! Produkten får inte vara skadad och ej heller provad med spännen isatta i hål, endast i söljorna. Kontakta oss innan du returnerar varan. Frakt för återrköp bekostas av kunden.
Vara som inte är ordentligt inpackade och skadade kan ej bli krediterade.  Notera att det inte räknas som ett utnyttjande av ånger-rätten om du inte hämtar ut ditt paket
eller inte tar emot en leverans.

PRISER
Priserna gäller i svenska kronor och
inkluderar moms på 25%.

BETALNING
Vi accepterar endast förskottsbetalning via bankgiro, swish eller Klarna. Vid köp via Klarna görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.
 
PRODUKTER, PRISER OCH ÄNDRINGAR
Produkterna beskrivs så noga som möjligt
och vi använder bilder för detta ändamål.
Vi ansvarar inte för felaktigheter i beskrivningarna. Alla produkter och specifik-ationer kan komma att ändras. Felaktigheter och prisjusteringar kan förekomma. Bridle2fit International BV och/eller [Equestre AB] kan ändra informationen på webplatsen eller stänga den utan föregående notis. Bridle2fit International BV och/eller Equestre AB ansvarar inte för följder av sådana ändringar eller nedstängningar.

FRAKT
Beställningen levereras till din adress inom
3-5 arbetsdagar efter inkommen betalning.
 Vi levererar fraktfritt på order över 1500 kr,
i övrigt enigt Postnords gällande taxa. Om
du har uppgett ditt mobilnummer får du besked via SMS när paketet finns för avhämtning. Om vi inte har ditt mobil-nummer skickas ett meddelande via e-post. Har vi varken mobilnummer eller
e-postadress skickas en vanlig Post-avi. Om varan är skadad vid leverans vill vi att du kontaktar oss omgående.
 

PERSONUPPGIFTER

Om du beställer en produkt från Bridle2fit International BV och/eller Equestre AB kommer dina personuppgifter att sparas av oss. Vi behandlar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen och kommer inte att vidarebefordra uppgifterna till någon annan.
Personlig information yppas aldrig för tredje part såvida du inte uttryckligen samtyckt, och vi samlar aldrig in personlig information såvida inte du själv har angett denna information när du gjort en beställning, deltagit i en enkät eller liknande. Information kan samlas in om namn, adresser, postnummer, mejladresser, kön, ålder, intressen, åsikter och kännedom om olika ämnen. Bridle2fit International BV och/eller Equestre AB kan komma att använda sig av
e-postadresser för utskick. För den som inte längre önskar få nyheter och erbjudanden från oss finns tydliga instruktioner om hur man avregistrerar sig i våra utskick.
De personuppgifter du lämnar till oss, som adress, namn, personnummer, e-postadress och telefonnummer kan komma att användas för att säkerställa leveranserna till dig, vid kreditprövning, för att lämna erbjudanden och upplysningar om vårt sortiment till dig.

De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för Bridle2fit International BV och/eller Equestre AB. Du har rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig. Du har alltid rätt att begära att Bridle2fit International BV och/ellerEquestre AB ska radera eller korrigera de uppgifter som finns om dig. Genom att godkänna Bridle2fit International BV och/eller Equestre AB köpvillkor samtycker du till ovanstående.
 

DATASKYDD
I vår integritetspolicy har vi utförligt beskrivit hur vi sparar och analyserar personuppgifter. Vi registrerar dina personuppgifter i syfte att bl.a. kunna leverera varan till dig, uppfylla
våra åtaganden i kundklubben, uppfylla garantiåtagande samt uppfylla lagliga krav. Equestre AB är personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter.
Personuppgifter skickas ej vidare eller säljes inte på något sätt vidare till tredje part.
Som registrerad hos Bridle2fit  har du vissa rättigheter i förhållande till dina personuppgifter. För fullständig information om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter läs vår integritetspolicy här. 


 

UPPHOVSRÄTT
Innehållet på den här webbplatsen är upphovsrättsskyddat och tillhör Bridle2fit International BV och/eller [Equestre  AB]. Informationen på den här webbplatsen, inklusive men inte begränsat till stillbilder, rörliga bilder och ljud samt text och layout får inte, utan medgivande av Bridle2fit International BV och/eller Equestre AB, kopieras, reproduceras, förändras, överföras eller lagras i någon form överhuvudtaget.

AVTAL
Vår lagliga grund att spara dina uppgifter baserar sig på att du som kund, genom att exempelvis handla på hemsidan, ingått ett avtal med Equestre AB. Du kan alltid säga upp avtalet genom att kontakta Equestre AB. I händelse av att flera avtal finns, gäller det avtal som har längst giltighetstid.

ANSVARSBEGRÄNSNING
Informationen på webplatsen utgör ingen garanti avseende kvalitet, kvantitet eller användning av produkterna. Bridle2fit International BV och/eller Equestre AB ansvarar inte för information eller innehåll som utan deras vetskap skickats in. Bridle2fit International BV och/eller Equestre AB ansvara inte heller för innehåll eller information på annan webplats som kan ha länkat till Bridle2fit International BV och/eller Equestre AB. Om du lämnar bridle2fit.se via en länk firskriver sig Bridle2fit International BV och/eller Equestre AB för allt ansvar på webplatsen länken leder till. 
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anför direkta eller indirekta skador hänförliga till webplatsen. 

FORCE MAJEURE
Händelser såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, fördyrande omständig-heter,uteblivna leveranser från under-leverantörer, samt likvärdiga händelser utanför Equestre AB kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure. Detta innebär att Equestre AB befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.
 

FRÅGOR
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor! Skriv till oss på info@bridle2fit.se

.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.